Bağımsız Ders Kaydı Hakkında

Bağımsız Ders Ekle-Sil günü ile ilgili duyuruya erişmek için tıklayınız

Bağımsız ders ekle-sil gününde (4 Ekim Pazartesi saat 09:00) aşağıdaki dersler için %30 İngilizce Programına kayıtlı öğrencilere kısıtlı sayıda ek kontenjan tanımlanacaktır.
Programlama Dilleri 1 (Grup 2)
Lineer Cebir (Grup 2)
İş Sağlığı ve Güvenliği 1 (Grup 2)
İstatistik (Grup 4)
Yöneylem Araştırması (Grup 2)

Bağımsız ders ekle-sil gününde (4 Ekim Pazartesi saat 09:00) aşağıdaki dersler için %30 İngilizce Programına kayıtlı öğrencilere daha önce tanımlanan ek kontenjanlar belirli sayıda artırılacaktır.
Nümerik Analiz 1 (Grup 2)
Lineer Programlama Teorisi (Grup 2)

Aşağıdaki dersler belirtilen kurallara göre dilekçe ile alınabilir. Dilekçelerin 4 Ekim Pazartesi günü saat 23:59’a kadar dguler@yildiz.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.
% 100 İngilizce programına kayıtlı, 3. ve 4. sınıf öğrencileri Bulanık Mantık (Grup 2) dersini alabilir.
% 100 İngilizce programına kayıtlı, 3. ve 4. sınıf öğrencileri Nümerik Analiz 2 (Grup 2) dersini alabilir.
% 30 ve % 100 İngilizce programına kayıtlı 4. sınıf öğrencileri Nesneye Yönelik Programlama ve Mobil Programlama derslerini alabilir.
% 100 İngilizce programına kayıtlı 4. sınıf öğrencileri Oyunlar Teorisine Giriş (Grup 2) dersini alabilir.
Hiçbir grupta boş kontenjan kalmadığı taktirde, Bitirme Çalışmasını alabilir (danışmanı bölüm tarafından atanacaktır)