2021-2022 YAZ OKULU BAŞKA BÖLÜMDEN DERS ALAN ÖĞRENCİ LİSTESİ VE FAKÜLTE KARARI

2022 Yaz Okulunda Bölümümüz Matematik Mühendisliği lisans programlarına kayıtlı öğrencilerin Üniversitemiz diğer bölümlerinden almak istedikleri ders/dersler için vermiş oldukları dilekçeleri uygun bulunan öğrencilerin listesi aşağıda yer almaktadır.

2021-2022 YAZ OKULU BAŞKA BÖLÜMDEN DERS ALAN ÖĞRENCİ LİSTESİ VE FAKÜLTE KARARI

Listede belirtilen dersler Yaz okulu süreci boyunca OBS'de görünmeyecektir. Yaz Okulu sonunda bu derslerin ders notları fakülte yönetim kurulu kararı ile işlenecektir.

Listede adı olmayan öğrenciler dersi almamış sayılacak olup öğrencilerin fakülte kurul kararı alınmadığı için ders notları işlenmeyecektir. Bu husus önem arz etmektedir.

Dilekçe verdiği halde listede yer almayan öğrenciler, bu durumu en geç 22.07.2022 tarihi mesai bitimine kadar Bölüm Öğrenci İşleri birimine bildirmeleri gerekmektedir.