2020-2021 Yaz Okulu Onayları Hakkında

Bölümümüz Matematik Mühendisliği öğrencisi olup  Yaz Okulunda Üniversitemiz diğer bölümlerinden ders almak isteyenler alacağı derse ilişkin dilekçesini (dilekçe için tıklayınız) mtmblm@yildiz.edu.tr adresine göndermeli ayrıca seçeceği dersi https://yazokulu.yildiz.edu.tr online sistem üzerinden seçmelidir.  Aşağıda paylaşılan listede olmayan dersler için o dersi bölümümüzde veren öğretim üyesinden % 75 içerik yönünden uygundur yazısının pdf olarak dosya seç modülüne yüklemesi gerekmektedir.

Listede olan dersler için (daha önce onaylanmış dersler) aşağıda paylaşılan LİSTE PDF adlı dosyayı yüklemesi yeterli olacaktır.

LİSTE PDF için tıklayınız.

Düzenleyeceğiniz dilekçeniz genel dilekçe olup ders adı, ders kodu, ders grubu, ders dili en önemlisi o dersin listede olup almak istediğiniz bölümde açılıyor olması, kontrolünün ilgili bölüm başkanlığının web sayfasına bakılarak ders programlarından kontrol edilmesi gerekmektedir.

Diğer Yükseköğretim Kurumlarına kayıtlı öğrenciler (Misafir öğrenci)  https://yazokulu.yildiz.edu.tr Online  sisteme Fakülte Yönetim Kurulu Kararı yüklemelidir.  Ders içerik uygunluğu yüklemeyiniz. 

Fakülte Yönetim Kurulu Kararları öğrenim gördüğünüz kurumdan alınmalıdır.

Detaylı bilgi için 0212 383 45 91 arayabilirsiniz.