TÜBİTAK 2209-B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Desteği Programı 2021 Yılı 2. Dönem Çağrısı

Değerli Öğrencilerimiz,

TÜBİTAK tarafından üniversite öğrencilerine yönelik olarak açılan ve özellikle bölümümüzden bitirme dersi alacak öğrencilerimiz tarafından TÜBİTAK 2209-B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Desteği Programı başvurulması amacıyla üç genel konu belirlenmiştir. Bu konularla ilgilenen veya farklı proje fikirleri olan öğrencilerimizin asahiner@yildiz.edu.tr mail adresine 09.07.2021 tarihine kadar iletişime geçmesi beklenmektedir.

- Makine Öğrenmesi Teknikleri ile COVID-19 Dönemi Sektörel Bazlı Tüketici Davranışlarının Modellenmesi
- Finansal Veriler Işığında Skorlama Teknikleri
- Görüntü İşleme Yöntemleri ile Fiyat Tahminleme/Ürün Parametrelerini Belirleme
- Farklı proje fikirleri olan öğrencilerimizin de konularını maille iletmesi beklenmektedir.

Öğrencilerimize akademik danışmanlar aracılığı ile süreçte destek sağlanacaktır. TÜBİTAK 2209-B Proje başvurusu 30.07.2021-(17.30) tarihine kadar sürecektir. İlgili TÜBİTAK Programı hakkında detaylı bilgi almak isteyen öğrencilerimiz aşağıdaki linke tıklayabilirler.

Detaylı bilgi için; http://tubitak.gov.tr/tr/duyuru/2209-b-sanayiye-yonelik-universite-arastirma-projeleri-destegi-programi-2021-yili-2-donem-cagrisi-21