Staj İşlemlerinin Online Olarak Yürütülmesi Hakkında Önemli Duyuru- Güncelleme

Staj İşlemlerinin Online Olarak Yürütülmesi Hakkında Önemli Duyuru

COVID-19 Salgını sebebiyle staj yapacak öğrencilerimizin staj işlemlerini uzaktan olacak şekilde geçici bir süre aşağıdaki prosedüre göre yürütülecektir.
Staj için gerekli belgeleri bölüm web sayfasından ‘’Staj İşlemleri ’’ modülünde belirtilen evrakları indirmeniz ve istenilen şekilde doldurmanız gerekmektedir.
Staj başlama tarihinden en az 5 iş günü öncesinden bu işlemleri yapmanız gerekmektedir.
Staj yapacağınız firma için bölüm staj komisyonundan sözlü onayınızı (Sözlü onay almak için tıklayınız.) aldıktan sonra evraklarınızı
•formların üzerinde şirket kaşesi ve yetkili imzası eksiksiz olacak şekilde PDF olarak tarayıp
•yeni klasör oluşturup klasör ismine öğrenci numaranızı, adınızı, soyadınızı yazarak (ör: 19052001_cahit arf)
•oluşturduğunuz klasör içine koyup .rar uzantılı olacak şekilde sıkıştırdıktan sonra
yildizmatmuhstaj@gmail.com adresine mail konusuna staj ismini yazarak iletmeniz yeterli olacaktır.
Eksik evrakları olanların işlemleri dikkate alınmayacaktır.
•Staj komisyonuna ilettiğiniz eksiksiz olan staj belgeleriniz bölüm tarafından sigorta birimine teslim edilecektir.
•Sigorta işlemleri yapıldıktan sonra bu belgeler bölüm öğrenci işleri tarafından e-mail ile tarafınıza iletilecektir.
Staj bitiminde hazırlamış olduğunuz staj defteri ile birlikte aşağıda belirtilen belgeleri ayrıca eklenmesi gerekmektedir.
- Staj defteri bilgisayarda yazılmalı ve A4 boyutunda çıktı alınarak ( spiralli veya karton kapaklı vb.)  defter şeklinde  hazırlanmalıdır.
• Hazırlanan staj defterinde firma kaşesi ve imzası her sayfa için yapılmalıdır.
• Hazırlamış olduğunuz staj defteri ve ilgili belgelerinizi eksiksiz bir şekilde (Staj Değerlendirme Formu, Staj sicil formunu) mümkün olduğunca kargo yolu ile Bölüm Başkanlığımıza gönderebilirsiniz.
Adres : Çifte Havuzlar Mahallesi Eski Londra Asfaltı Cad. No: 183/2 Kimya Metalürji Fakültesi, Matematik Mühendisliği Bölüm Öğrenci İşleri A-241 Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Esenler/ İstanbul İletişim 0212-383 45 91