2020-2021 Yaz Okulu Kapanan Dersler Hakkında

2020-2021 Yaz Öğretiminde kontenjan yetersizliği nedeniyle kapanan dersler aşağıda belirtilmiştir.

DERS KODU                  DERSİN ADI                                                                                          GR.

MTM3641                      BİLGİSAYAR DESTEKLİ MATEMATİKSEL HESAPLAMALAR                 1

MTM1502                      ANALİZ 2                                                                                                   1

MTM2531                     DİFERANSİYEL DENKLEMLER                                                                1

Kapatılan derslerin yerine Üniversitemiz diğer bölümlerinden ders almak isteyen öğrenciler aşağıda paylaşılan dilekçeyi doldurmaları mtmblm@yildiz.edu.tr adresine e-mail ile 04 Ağustos 2021 tarih saat 11:00'a kadar iletmeleri gerekmektedir. Dilekçe göndermeyen öğrencilerin notları sisteme işlenmeyecektir.

Kontenjan yetersizliği nedeniyle kapatılan dersler (kapanan dersleri alan öğrencilerin klavuz 5 ve 6. sayfayı incelemesi önem arz etmektedir.)

Dilekçe  için tıklayınız.

Kılavuz için tıklayınız.

2020 – 2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU ÖĞRETİM ÜCRETLERİ, ÜCRET ÖDEME TARİHLERİ VE İADELERİ HAKKINDA tıklayınız.