Staj İşlemlerinin Online Olarak Yürütülmesi Hakkında Önemli Duyuru (Güncel)

COVID-19 Salgını sebebiyle staj yapacak öğrencilerimizin staj işlemlerini uzaktan olacak şekilde geçici bir süre aşağıdaki prosedüre göre yürütülecektir.

Staj için gerekli belgeleri bölüm web sayfasından ‘’Staj İşlemleri ’’ modülünde belirtilen evrakları indirmeniz ve istenilen şekilde doldurmanız gerekmektedir.

Staj başlama tarihinden en az 5 gün öncesinden bu işlemleri tamamlamanız gerekmektedir.

Staj yapacağınız firma için bölüm staj komisyonundan sözlü onayınızı (Sözlü onay almak için tıklayınız.) aldıktan sonra,

Formlarınız üzerinde şirket kaşesi ve yetkili imzası eksiksiz olacak şekilde doldurulmalı ve PDF olarak taranmalıdır.

• Formlarınızı tek bir PDF dosyası haline getirdiyseniz, dosyanın ismine öğrenci numaranızı, adınızı ve soyadınızı (ör:  19052001_cahit arf ) yazarak

Ya da formlarınız birden fazla PDF dosyası halinde ise;

• Yeni klasör oluşturup klasör ismine öğrenci numaranızı, adınızı ve soyadınızı (ör:  19052001_cahit arf ) yazarak

• PDF dosyalarınızı oluşturduğunuz klasörün içine koyup sıkıştırarak (.rar uzantılı)

dosyanızı/klasörünüzü yildizmatmuhstaj@gmail.com adresine konu başlığına staj ismini yazarak iletmeniz yeterli olacaktır.

Eksik evrakları olanların işlemleri dikkate alınmayacaktır.

• Staj komisyonuna ilettiğiniz eksiksiz olan staj belgeleriniz bölüm tarafından sigorta birimine teslim edilecektir.

• Sigorta işlemleri yapıldıktan sonra bu belgeler bölüm öğrenci işleri tarafından e-mail ile tarafınıza iletilecektir.

Staj bitiminde hazırlamış olduğunuz staj defteri ile birlikte aşağıda belirtilen belgeleri ayrıca eklenmesi gerekmektedir.

-Staj Degerlendirme Formu (Staj Bitiminde Firma Tarafından Kesinlikle Doldurulmalıdır.)

-FR-0286-Staj Sicil Formu.doc

-Staj  Defteri  A4 boyutunda ve defter şeklinde ( spiralli veya  karton kapaklı vb.) hazırlanmalıdır.

Hazırlanan staj defterinde firma kaşesi ve imzası her sayfa için yapılmalıdır.

Hazırlamış olduğunuz staj defteri ve ilgili belgelerinizi (Staj Değerlendirme Formu, Staj sicil formunu)  mümkünse kargo ile Bölüm Başkanlığımıza gönderebilirsiniz.

Adres : Çifte Havuzlar Mahallesi Eski Londra Asfaltı Cad. No: 183/2 Kimya Metalürji Fakültesi, Matematik Mühendisliği Bölüm Öğrenci İşleri  A-241 Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Esenler/ İstanbul İletişim 0212-383 45 91